Thuisbakker

Supreme

Patisseriebloem voor verschillende toepassingen zoals wafels, pannenkoeken, gebak en sauzen. Eveneens te gebruiken voor uw eigen broodmixen.

EBG

Een standaardbloem van hoge kwaliteit voor brood, stokbrood en pistolets.

Speltvolkoren

Voor een rustiek en aromatisch speltbrood. 100% speltmeel.

Volkoren

Voor een grof gemalen volkorenbrood met een volle smaak. Het is arm aan verzadigde vetten en een gezonde bron van vezels.

Roggemeel

Voor een vast roggebrood. Fijn integraal gemalen, puur volkoren roggemeel. Roggemeel is een zeer smaakvolle soort dat minder sterke gluten bevat dan tarwe. Rogge is rijk aan vezels, geeft een zachte roggesmaak en extra vershouding aan het eindproduct.

Bolero

Voor een heerlijk licht meergranenbroodje. De samenstelling op basis van zonnebloempitten, lijnzaad en gepofte maïsbolletjes geeft dit meergranenbrood een zomerse toets. Het ganse jaar door. De maïsbolletjes creëren een origineel accent in het broodkruim.

Crunchy

Voor een heel knapperig meergranenbrood. De granen bestaan uit tarwe, rogge, maïs, spelt en soja. Aangevuld met lijnzaad, rode en gele gierst, zonnebloempitten en pompoenpitten.

6 Granen

Voor een licht en luchtig meergranenbrood. Dit meergranenmeel is een mengsel van tarwe- en speltbloem, vlokken van tarwe, rogge, maïs, haver en gerst.

Nia

Voor een donker meergranenbroodje. De unieke combinatie van geplette tarwe, zonnebloempitten, soja, lijnzaad en rogge zorgt voor een licht verteerbaar brood.

Naomi

Voor een donker meergranenbrood op basis van tarwe en rogge, aangevuld met gerstevlokken, sesamzaad, zonnebloempitten, lijnzaad, soja en havervlokken.

Zwarte Woud

Voor zeer donker, aromatisch en krachtig meergranenbrood. Artipan Zwarte Woud bevat gierst, lijnzaad en zonnebloempitten. Deze broodmix is verlaagd in zoutgehalte en bevat gejodeerd zout.

Waldkorn

Voor een smaakvol en luchtig donker brood. Boordevol smaak dankzij de mix van tarwe, rogge, gerst, haver, mout, lijnzaad, soja en zonnebloem.

Oergranen

Deze unieke broodmix is een uitzonderlijk samenspel van zowel gekende als vergeten ingrediënten. Met een selectie van 9 granen en zaden keren we terug naar vroeger. Het resultaat is een eerlijk puur brood met een unieke samenstelling en smaak.

Negran Special

Een samenstelling voor de bereiding van een meergranenbrood op basis van tarwemeel en roggevlokken, aangevuld met verschillende zaden en vlokken (sesam, lijn, haver, gerst, soja, zonnebloem en maïs).

Biscuit

Een all-in mix voor biscuit en roulade. Gemakkelijk op te kloppen en zorgt ervoor dat de kruim een mooie gele kleur heeft en luchtig en open is.
Interesse?
Neem contact met ons op.
© 2024 Loverix NV - Alle rechten voorbehouden
Gebouwd door Webmatic